Zingen vanuit Oerklank (losse les)

Onze stem als middel om onze staat van bewustzijn te veranderen.

Oerklank zingen is onze ware oorsprong hervinden, en dat geeft een groot geluksgevoel, want we hervinden onze ware Oor- sprong. De Oerklank is het fundament van alle dingen.

Het is de meest natuurlijke eenvoudige manier om er helemaal te zijn en onszelf uit te drukken, met al onze ervaringen, gevoelens en verlangens.
Oerklank zingen is de innerlijke dans van de adem en de ziel en kan ons lichaam vanuit elke verstarring weer vrij laten dansen, en het ritme van het leven leren.
Oerklank zingen ontvouwt zich in dezelfde mate waarin het open bloeit vanuit het luisteren, het met ‘aandacht’ horen.
Al zingend kunnen wij steeds verfijnder onze medemens en de wereld om ons heen beluisteren.
Altijd raakt ons het gezang van een mens direct, er groeit een verstaan, deelnemen en begrijpen voorbij aan elk opgezet idee.
Wanneer iemand vanuit zijn ziel zingt, heelt hij eveneens zijn innerlijke wereld, wanneer meerdere mensen vanuit de ziel zingen en één worden in de klank, helen zij ook de wereld om ons heen.
Bernard Crijns neemt ons deze avond op sleeptouw om onze stem te ontdekken, te onderzoeken welk potentieel er in elk van ons zit.



Wie is Bernard Crijns?
Bernard werkt al meer dan 30 jaar met klank en sjamaanse werkvormen. Hij genoot een 10 jaar lange opleiding bij de Hongaarse sjamaan Joska Soos en bij vele andere Indiaanse medicijnmensen. Heeft o.a. ook het Inca pad gevolgd van Alberto Viloldo, druïdisme, elfenmagie etc… Gaf ook voor een 10-tal jaren zelf opleidingen in sjamaanse werkvormen, en is tegenwoordig hoofdzakelijk bezig met Klankheling en trommelbouw. Daarnaast genoot hij een schildersopleiding bij Jos van Wunnik (kunstschilder uit Schinveld in Nederlands Limburg). 

 

De volgende Oerklank-avonden worden gehouden op:
maandag 21 augustus 2023 (19u30-21u30)
 

Deelname: 25 euro per les, ter plaatse te betalen. Drank en versnaperingen zijn inbegrepen.
Inschrijven via joke@plant-spirits.be.


Locatie: Heidestraat 59 in Kinrooi (België).
 

- Voor méér info kan je me contacteren via het Contactformulier, of me een berichtje sturen via onze Facebook-pagina.