Zweethut-weekend

Na een succesvolle eerste editie zijn we enorm gemotiveerd om ons 2e "Zweethutweekend" te organiseren !
Dit weekend zal plaatsvinden van vrijdag 25 (17u) tot zondagmiddag 27 (14u) augustus 2023.

Het programma staat gevuld met 2 zweethut-ceremonies, een stiltemoment, cacao-ceremonie, 2 klanksessies, spiritliederen rond het kampvuur, een trancereis en een ijsbadworkshop. 
Overnachten doen we in een eigen tent. 
 

Deelname: Bij inschrijven en betalen vóór 31 mei 2023 is het inschrijfgeld 245 euro, vanaf 1 juni 2023 bedraagt de kostprijs 280 euro.
Inbegrepen is de standplaats voor jouw tent, alle activiteiten en alle (vegetarische) maaltijden en dranken tijdens het weekend.
Aarzel dus niet en wees snel; de plaatsen zijn beperkt tot 10 personen!

De inschrijving is pas definitief na inschrijving via mail/WhatsApp/Messenger en een overschrijving van 245 euro op rekeningnummer BE23 7350 4813 2091, met vermelding van jouw naam en de datum van de activiteit.
Bij annuleren vóór 31 juli 2023 ontvang je een tegoedbon van 50% van de waarde (1 jaar geldig bij onze activiteiten) en 50% van de waarde wordt terugbetaald. 
Bij annuleren vanaf en na 1 augustus 2023 ontvang je een tegoedbon van 50% van de waarde (1 jaar geldig bij onze activiteiten) en wordt de overige 50% ingehouden tgv de gemaakte kosten.
 

Praktisch: Samenkomst in Kinrooi (het adres wordt meegedeeld na inschrijving).
 

Enkele reacties over het Zweethut-weekend:
- "Joke en Geert, die instonden voor de organisatie, doen er fantastisch werk en reikten ons de nodige tools aan om ons een stuk dichter bij onszelf te brengen. Ook in de moeilijke momenten hebben ze ons uitstekend begeleid. Het was een druk maar weloverwogen en evenwichtig programma en we hopen dat het voor herhaling vatbaar is."  (S.R.)
- "Het was magisch, fantastisch en zeer heilzaam. Zeer dankbaar met jullie op mijn pad."  (M.B.)
 

- Voor méér info kan je me contacteren via het Contactformulier, of me een berichtje sturen via onze Facebook-pagina.