Reiki 1-inwijding

Tijdens de inwijdingsdag wordt je ingewijd in de 1e Reiki- en Seichemgraad. Nadien kun je jezelf en anderen Reiki geven en start voor jou het pad naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei.

Volgende onderwerpen worden besproken tijdens de cursusdag:
- Geschiedenis en ontstaan van Reiki
- Wat is Reiki/Seichem ?
- Wat kan Reiki wel en niet ?
- Initiatie
- Reiki-leefprincipes
- Aardingstechnieken
- Hoe behandel ik mezelf en anderen ?

Deelname aan de cursus: 150 € (inbegrepen in de prijs zijn een uitgebreide cursusmap, certificaat, broodjeslunch en drank).
De inschrijving is pas definitief na inschrijving via mail en betaling van het lesgeld op rekeningnummer BE23 7350 4813 2091, met vermelding van jouw naam en de datum van de activiteit. 
Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen vóór de activiteit; daarna wordt het lesgeld ingehouden.
Locatie: Heidestraat 59 in Kinrooi, in de yurt. (België).

De volgende Reiki 1-inwijdingsdag wordt gehouden op:
wordt nog ingepland  (9u-16u00)


- Een andere datum kan in onderling overleg worden afgesproken. Voor méér info kan je me contacteren via het Contactformulier, of me een berichtje sturen via onze Facebook-pagina.

Enkele reacties over de Reiki 1-inwijding:

- "Ik ben blij en dankbaar dat Reiki op mijn pad is gekomen. Het brengt me tot rust en doet me goed." 
- "Ik voel de energie alsmaar makkelijker en intenser stromen, voor mijzelf is het ondertussen een soort van verslaving geworden, mijn lichaam en geest vragen ernaar."
 

Let op: Reiki en Sjamanistische technieken zijn aanvullende energieën, géén vervangende. Gelieve jouw huisarts te contacteren bij langdurige klachten, pijnen of ziektes.