Reiki 2-inwijding

Tijdens de inwijdingsdag wordt je ingewijd in de 2e Reiki- en Seichemgraad. De vereiste is wèl dat je de 1e Reiki/Seichem-graad reeds hebt ontvangen. (al dan niet bij mij).
Gedurende de cursus worden er symbolen aangeleerd, waarmee je op een sterkere manier Reiki kan geven. Ook kan er zo Reiki worden verstuurd naar andere plaatsen, in heden, verleden en toekomst. Dit wordt dan ook uitvoerig geoefend tijdens deze dag. 

Deelname aan de cursus: 120 € (inbegrepen in de prijs zijn een uitgebreide cursusmap, certificaat, broodjeslunch, drank en een gratis deelname aan een Open Reiki-avond).
De inschrijving is pas definitief na inschrijving via mail en betaling van het lesgeld op rekeningnummer BE23 7350 4813 2091, met vermelding van jouw naam en de datum van de activiteit. 
Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen vóór de activiteit; daarna wordt het lesgeld ingehouden.

De volgende Reiki 2-inwijdingsdag wordt gehouden op:
- vrijdag 14 augustus 2020 (9u-14u) 

- Een andere datum kan in onderling overleg worden afgesproken. Voor méér info kan je me contacteren via het Contactformulier, of me een berichtje sturen via onze Facebook-pagina.

 

Let op: Reiki en Sjamanistische technieken zijn aanvullende energieën, géén vervangende. Gelieve jouw huisarts te contacteren bij langdurige klachten, pijnen of ziektes.