Reiki 2-inwijding

Tijdens de inwijdingsdag wordt je ingewijd in de 2e Reiki- en Seichemgraad. De vereiste is wèl dat je de 1e Reiki/Seichem-graad reeds hebt ontvangen. (al dan niet bij mij).
Gedurende de cursus worden er symbolen aangeleerd, waarmee je op een sterkere manier Reiki kan geven. Ook kan er zo Reiki worden verstuurd naar andere plaatsen, in heden, verleden en toekomst. Dit wordt dan ook uitvoerig geoefend tijdens deze dag. 

Deelname aan de cursus: 150 € (inbegrepen in de prijs zijn een uitgebreide cursusmap, certificaat, broodjeslunch en drank).
De inschrijving is pas definitief na inschrijving via mail en betaling van het lesgeld op rekeningnummer BE23 7350 4813 2091, met vermelding van jouw naam en de datum van de activiteit. 
Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen vóór de activiteit; daarna wordt het lesgeld ingehouden.
Locatie: Heidestraat 59 in Kinrooi, in de yurt (België).

De volgende Reiki 2-inwijdingsdag wordt gehouden op:
- wordt nog ingepland  (9u-15u30) 

- Een andere datum kan in onderling overleg worden afgesproken. Voor méér info kan je me contacteren via het Contactformulier, of me een berichtje sturen via onze Facebook-pagina.


Enkele reacties over de Reiki 2-inwijding:

- "Voelt heel goed. Energie is krachtig en ik krijg goed door welke symbolen ik moet gebruiken bij welke chakra. Ook voel ik soms dat ik van anderen energie toegezonden krijg en ben daar erg dankbaar voor."

 

Let op: Reiki en Sjamanistische technieken zijn aanvullende energieën, géén vervangende. Gelieve jouw huisarts te contacteren bij langdurige klachten, pijnen of ziektes.