Visie

Enerzijds is de praktijk gericht op ontspanning (zowel lichamelijk als geestelijk), persoonlijke groei en het positiever in het leven staan. Dit kan bekomen worden door gesprekken, energetische behandelingen, meditaties, gezamenlijke wandelingen in de natuur, ... 

Anderzijds gaat de praktijk zich richten op bewustwording en educatie ivm ecologie; over kleine dingen die we allemaal zonder veel moeite kunnen veranderen in ons dagelijks leven, met een groot, positief effect tot gevolg ! 

 

Voorwaarden
De diensten en therapieën van de Parelmoer zijn complementaire methoden en vervangen geen enkele reguliere medische diagnose en/of behandeling of andere alternatieve behandelmethoden. Bij symptomen of problemen die een diagnose of medische aandacht vereisen raad ik u sterk aan een arts te raadplegen. Praktijk de Parelmoer is niet gekwalificeerd om medische diagnoses, medische adviezen of medische behandelingen te geven. Cliënten zijn onder alle omstandigheden zelf verantwoordelijk voor hun eigen gezondheid en welzijn.