Zweethut-ceremonie

Tijdens een zweethut-ceremonie wordt er op een diepgaande manier verbonden met elkaar en met de Aarde. 
We beginnen met een afstemming rond het vuur, waarna we de zweethut gezamenlijk afdekken met dekens. Eenmaal de stenen warm genoeg zijn, gaan we naakt de compleet verduisterde zweethut in, waar ruimte is voor gebed, verstilling, gezang, loslaten, delen, transformatie, .. 
Na afloop van de zweethut-ceremonie ruimen we alles samen op en is er voldoende tijd om een hapje en drankje te eten/drinken bij het kampvuur.
De zweethut-ceremonie wordt door Geert Bonhomme en Joke Custers begeleid.

Opgelet: het wordt heet in een zweethut ! Mensen die hart- of andere ernstige gezondheidsproblemen hebben, kunnen beter éérst een arts raadplegen of een deelname aan een zweethut wenselijk is.

 

De volgende Zweethut-ceremonies worden gehouden op:
- zaterdag 8 juni 2024 (14u - +- 21u)
- donderdag 4 juli 2024 (17u - +- 0u00)Deelname: 45-60 euro (naar eigen vermogen), ter plaatse te betalen.

Praktisch: Samenkomst in Kinrooi (het adres wordt meegedeeld na inschrijving).
Meebrengen: 3 handdoeken (twee om mee in de hut te nemen en eentje om je nadien af te drogen). We gaan naakt in de hut, dus je kan je bij het binnengaan eventueel bedekken met een handdoek, sarong, .. Bij nattere weerbeelden kan je best een tas of zak meebrengen om jouw kleren droog op te bergen, terwijl we in de zweethut zitten. Stevige buitenkledij/schoeisel is aan te raden. Iets hartelijks om na de zweethut samen te nuttigen, bv kaas, broodjes, pasta, ... Wij voorzien water en een soepje met brood. 

- De zweethut is demonteerbaar, waardoor het perfect mogelijk is om een ceremonie te doen op jouw gewenste/eigen locatie. Uiteraard breng ik alle benodigdheden mee (zweethut, dekens, stenen, hout, ...). Lijkt je dit wat ? Contacteer me gerust als je méér info wil !

Enkele reacties over de Zweethut-ceremonie:

- "Het was voor mij de meest intense ervaring van alles wat voorlopig op ons pad gekomen is."

 

- Voor méér info kan je me contacteren via het Contactformulier, of me een berichtje sturen via onze Facebook-pagina.